A0:  Portugal tillater ikke Ronaldo å bekymre seg
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

I den internasjonale vennlige kampen, Billige Fotballdrakter Portugal scoret 2-2 hjemme hos Tunisia. Som Ronaldo nettopp har avsluttet Champions League-finalen, Han deltok ikke i dette spillet. Men uten Ronaldo, Det portugisiske laget mistet umiddelbart en karakter. I hovedspillet til et svakt team som Tunisia, Kan ikke vinne seier.

Det burde sies det Portugal har fortsatt utsatt mer åpenbare problemer på dette feltet. Alle Portugal angriper motstandere. Fra OPTA-statistikk, Det er 23 skudd i Portugal Men bare 2 mål er regnskapsført, Evnen til å konvertere mål er bekymringsfull. I tillegg ble det bare skutt tre skudd i Tunisia. Men det ble til 2 mål. Forsvar er også et tøft problem for Portugal.

Så se på Portugals viktigste oppstilling, Du vil finne dette Drakt Portugal for å oppnå gode resultater. Det må stole på Ronaldo. Når Ronaldo ikke spiller bra, Eller hvis du ikke kan dukke opp, Styrken til dette portugisiske laget falt umiddelbart med et hakk. Ta dette spillet, Portugal kan ikke vinne Tunisia hjemme.





:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








cache01last1696814182